Deze tekening is gemaakt door Wies van Vugt in 2013. Zij was toen 8 jaar en deed mee met de KunstKwast, de tekenwedstrijd van BoekieBoekie. Het werk van Wies en dat van de andere genomineerde ‘KunstKwast-kinderen’ kreeg een ereplaats in de BoekieBoekie-agenda.

De redactie ontving deze week dit berichtje van haar:
“Toen ik wat jonger was, heb ik meegedaan aan een wedstrijd in Rotterdam. Ik heb toen mijn tekening ingestuurd en ben toen in de finale gekomen. Dit was voor mij zo’n leuke ervaring, dat ik graag nog eens mee zou willen doen aan een wedstrijd.
Ik heb gekeken op jullie website, maar kon er maar weinig over vinden, wat waarschijnlijk aan mij ligt. Nu is mijn vraag, worden er nog wedstrijden gehouden? En zo ja, wanneer is de volgende wedstrijd? Ik zou namelijk graag mee willen doen als dat kan.”

En dit is het antwoord van BoekieBoekie:
Op dit moment werkt de redactie aan een nieuwe formule en zijn we ‘wegens verbouwing’ een jaar gesloten.
We vinden het jammer dat we nu niets voor je kunnen betekenen. Hopelijk vind je een ander podium waar je je werk kunt presenteren.

Speciaal voor alle kinderen die dromen van een creatieve carrière zal de redactie elke maand een werk uit het archief van BoekieBoekie plaatsen.